maanantai 13. lokakuuta 2014

Jousisankarin paluu

Jousta ja nuolea käyttävästä viittasankarista Arrow on edennyt jo kolmanteen tuotantokauteen.
Kamppailussa rikollisuutta vastaan häntä auttavat tälläkin kaudella tietokoneisiin vihkiytynyt Felicity Smoke, lihaskimppu John Diggle sekä tiimin tuorein jäsen Roy Harper. 



Oliverin rakas kaupunki on kokenut nyt jo kaksi terroristihyökkäystä, eikä Starling Cityllä mene hyvin. Rikollisuus on sentään saatu hallintaan. Kiitos siitä kuuluu Arrowille kumppaneineen. Oliver puolestaan on menettänyt perheen yrityksen hallinnan. Helppoa ei tule siis olemaan Oliverilla tälläkään kaudella.

Kauden alku oli kohtuullinen. Katsoin heti perään Arrowin sisarsarjan, Flashin, loistavan avauksen. Siksi en pidä jaksosta läheskään niin paljon kuin se ansaitsisi. Todellisuudessa jakso oli ihan hyvä kauden avaus, joka leikitteli Arrowin vanhoilla teemoilla ja toi sarjaan jotain uuttakin. Lisäksi se esitteli kohtuullisen hyvin sarjan uuden aseltelman.

Oliverin kamppailuun normaalin minänsä ja viittasankarin välillä ei tuonut mitään uutta. Vertigokin alkaa olla jo kaluttu luu. Jakson pahis oli tylsä, vaikka hänen ns. Aseensa, huume, joka näyttää ihmisten suurimman pelon toi piristystä sarjaan. Oli jaksossa jotakin hyvääkin. Toiminta oli vauhdikasta ja mielenkiintoista katsoa ja kerrankin Arrowille annettiin ansaitsemansa kunnia, kerrankin. Minusta Oliver teki lopussa huonon ratkaisun erotessa Felicitystä ennen kuin suhde ehti edes alkaa. Heidän suhteensa lakua oli mielenkiintoista seurata ja minusta pari sopi toisilleen. Ainakin paremmin kuin Oliver ja Laurel. 


Kausi sain uuden mielenkiintoisen hahmon, Oliverin yrityksen hamuavan Ray Palmerin. Ei tarvitse omistaa kristalli palloa tietääkseen, että hän ei ole sitä miltä näyttää. Minusta Sarahin kuolema oli huono ratkaisu. Hahmo oli sen verran mielenkiintoinen. Toisaalta kuulin huhun, että Laurel on oikea Black Canary, ainakin sarjakuvissa, joten päätös kävi järkeen.


Jakso oli hyvä, vaan ei loistava. Katson kyllä kauden muutkin jaksot, mutta tällä kaudella on paljon lupaavampiakin sarjoja. Meno voi kuitenkin vielä muuttua. Kolme ja puoli tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti