perjantai 16. toukokuuta 2014

Goodbye my friends – äskettäin lopetetut tv-sarjat

Televisio on ajoittain raaka paikka. Nytkin on lopetettu useita sarjoja. Yleensä syy on huonojen katsoja lukujen. Televisio on bisnestä, eikä kukaan halua rahoittaa tappiollista sarjaa, ymmärrettävästi.


Jään itse kaipaamaan luultavasti eniten Revolution-sarjaa, joka kertoo maailmasta sähköjen katkeamisen jälkeen. Tosin sarjan luonteeseen onkin hyvä, jos sitä ei turhaan pitkitetä. Toivottavasti loppu on tarpeeksi mielenkiintoinen. Toinen huomionarvoinen sarja on Miehen puolikkaat. Sitä katselen mielelläni. Sarja on kyllä pyörinyt jo pitkään, joten lopetuspäätös ei ollut mikään ihme. Suomessa nähtävistä sarjoista loppuu myös Puumanainen, jota en ole itse juurikaan katsonut. Sen vähän katsomisen perusteella sarja on ihan hauska. Sinkkuelämää sarjan esiosa Carrien päiväkirjat lopetetaan myös. En ole itse katsonut sarjaa, sillä en kuulu Sinkkuelämän katsojiin. Samoin komediasarja Isän tyttö, joka on ihan hauska. Valehtelevien viettelijie
n faneille, johon en itse kuulu, seuraa pettymys, sillä sarjan spin-off Ravenswood lopetetaan ensimmäiseen tuotantokauteen. Supernaturalin spin-off ei päässyt edes niin pitkälle, omaksi pettymykseksi. Sitä esittelevän Supernatural-jakson perusteella se olisi ollut kliseinen, mutta toimiva. Vihjeet hukassa-sarja päättyy myös. Sarja pääsi kahdeksanteen tuotantokauteen. Se on ihan hauska sarja koheltavasta Shawn Spenceristä, jolla kyky nähdä asioita tavallista pulliaista tarkemmin ja joka käyttää tätä kykyä rikosten selvittelyyn. Panttivangit-sarja ei myöskään jatku, mikä ei tullut yllätyksenä sarjan luonteen huomioiden. eniten minua yllätti NBC:N Dracula-sarjan lopetus. Pidin sarjasta, paljonkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti