keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Suomen kesän voi viettää myös viihteen parissa

Suomen kesä on lyhyt ja vähä luminen. Näin olen kuullut sanottavan. Mitä sitten voi tehdä? No, katsoa televisiota ja elokuvia tietenkin.

Television puolelta löytyy paljon uutta ja mielenkiintoista. Löysin muutaman lupaavan sarjan, jotka vielä tulevat Suomeen kohtuullisen nopeasti. Ensimmäinen niistä on maanantaina 9. kesäkuuta alkava Almost Human. Sarja sijoittuu vuoden 2048 Los Angelesiin, jossa poliisit ovat saaneen parikseen inhimillisiä piirteitä omaavat androidit. Toinen lupaava sarja on The Tomorrow People, joka tulee päivän myöhemmin. Aiheena ovat supersankarit. Evoluution seurauksena joukko nuoria on saanut erikoisvoimia, kuten kyvyn siirtää esineitä telekinesian avulla ja kommunikoida telepaattisesti. Nuoria jahtaa takaa Ultra, organisaatio, joka haluaa käyttää nuoria hävittämään muita samoja kykyjä omaavia. Minun tyyliseni sarja siis. Kolmas uutuus on 666 Park Avenue, joka perustuu Gabriella Piercen romaaniin. Kyseessä on yliluonnollisia piirteitä omaava draama. Nykiläisen hienostoalueen asukkaat ovat tietämättään myyneet sielunsa paholaiselle ja saanetkin kaiken haluamansa. Hinta on tietenkin kova. Televisiosta näytetään toki myös leffoja, mutta yksikään ei erottunut edukseen.


Elokuvateatteriinkin voi aina mennä. Luvassa on mm. Transformersia, Apinoiden planeettaa ja The Expendables kolmosta. Heinolassa voi käydä myös kesäteatterissa, jossa Suomen parhaimmisto esiintyy. Tänä vuonna esiintymisvuorossa on komedia Ilmasta rahaa. Päähenkilö Erkki on keksinyt oivan ansaitsemismuodon, Kelan tuet. Kelan viranomaiset haluavat kuitenkin tarkastaa Erkin tilanteen ja hänen rakennelmansa alkaa sortua. Miten Erkki selviää? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti